Bavorský krémeš, pôvodný dezert z bavorskej kuchyne, je dokonalou sladkou pochúťkou, ktorá zaujme každého milovníka krémových dezertov. Tento lahodný krémový zákusok je známy svojou bohatou chuťou a jemnou textúrou, ktorá sa rozplýva na jazyku.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Americký krémeš sa skladá z 3 vrstiev. Prvá spodná vrtva je šťavnatý a zároveň nadýchaný kakaový korpus, druhá vrstva je zo žltkového maslového krému a vrch zákusku je dozdobený s bielkom šľahaným nad parou a následne opálený z vrchu pištolou do zlatista.
Jedná sa o dezert zložený z vrstiev krémovej náplne a chrumkavého lístkového cesta.
Základom francúzskeho krémeša je lístkové cesto, ktoré sa pečie do chrumkavého stavu. Na vrstve cesta sa potom nachádza krémová náplň, z vanilkového krému. Vrch krémeša je ešte potretý vyšľahanou šľahačkou a poliaty roztopenou čokoládou.
Bavorský krémeš, pôvodný dezert z bavorskej kuchyne, je dokonalou sladkou pochúťkou, ktorá zaujme každého milovníka krémových dezertov. Tento lahodný krémový zákusok je známy svojou bohatou chuťou a jemnou textúrou, ktorá sa rozplýva na jazyku.
Balenie
Kontakt 0948 128 000 nakolacesdanielou@gmail.com
Doručenie zadarmo od 80 ks