Jahodový cheesecake je sladký koláč s krehkým spodkom z maslových sušienok, krémovou plnkou s bielou čokoládou a čerstvými jahodami. Vrchnú vrstvu má z jahodovej omáčky.
Ľahučký dezert plný rôznych chutí. Základom je tenučký korpus, posypaný nasekanými orechmi a potretý tenkou vrstvou nugátového krému. Ďalšia vrstva je z vanilkového ľahučkého krému, keksíkov a čokoloádového krému. Vrch nášho zákusku tvorí nadýchaná šľahačka, posypaná so strúhanou čokoládou.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Brownie je čokoládový pečený dezert, ktorý má kompaktnú textúru a intenzívnu chuť. Je obľúbený pre svoju sladkosť a jedinečný charakter. Náš Brownie je vylepšený o kyslasté lesné ovocie či maliny.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Bavorský krémeš, pôvodný dezert z bavorskej kuchyne, je dokonalou sladkou pochúťkou, ktorá zaujme každého milovníka krémových dezertov. Tento lahodný krémový zákusok je známy svojou bohatou chuťou a jemnou textúrou, ktorá sa rozplýva na jazyku.
Paris-Brest má charakteristický tvar kolesa bicykla a pozostáva z odpalovaného cesta a pistáciovej náplne v kombinácii s vanilkovou náplňou a čerstvými malinami.
Paris-Brest má charakteristický tvar kolesa bicykla a pozostáva z odpalovaného cesta a orieškovej náplne v kombinácii s karamelovou náplňou a karamelizovanými orieškami.
Punčový rez je tradičný francúzsky dezert, ktorý je známy svojou bohatou chuťou a lahodnou textúrou. Tento výnimočný dezert je skladaným zákuskom, ktorý sa skladá z viacerých vrstiev.
Vláčny čokoládový korpus z brownie- bez múky, vanilkový krém a čerstvé jahody. To všetko v jednom zákusku.
Brownie je čokoládový pečený dezert, ktorý má kompaktnú textúru a intenzívnu chuť. Je obľúbený pre svoju sladkosť a jedinečný charakter. Vanillkový krém zjemní čokoládový základ a jahody spestria a dodajú šťavnatosť zákusku.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým vanilkovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému.
Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným karamelovým krémom a poliaty karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným slaným karamelovým krémom a poliaty slaným karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným kyslastým citrónovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým čokoládovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Panna cotta je taliansky dezert, ktorý je známy svojou jemnou, krémovou a ľahkou konzistenciou.
Panna cotta má jemnú a krémovú chuť, ktorá je lahodne sladká, s nádychom vanilky, je zdobená čerstvým ovocím a ovocnou omáčkou. Tento taliansky dezert je obľúbený pre svoju jednoduchosť, elegantnosť. Panna cotta je dokonalý dezert na zakončenie lahodného jedla alebo na osvieženie počas teplých letných dní.
Jahodový cheesecake je sladký koláč s krehkým spodkom z maslových sušienok, krémovou plnkou s bielou čokoládou a čerstvými jahodami. Vrchnú vrstvu má z jahodovej omáčky.
Balenie
Kontakt 0948 128 000 nakolacesdanielou@gmail.com
Doručenie zadarmo od 80 ks