Ľahučký dezert plný rôznych chutí. Základom je tenučký korpus, posypaný nasekanými orechmi a potretý tenkou vrstvou nugátového krému. Ďalšia vrstva je z vanilkového ľahučkého krému, keksíkov a čokoloádového krému. Vrch nášho zákusku tvorí nadýchaná šľahačka, posypaná so strúhanou čokoládou.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Brownie je čokoládový pečený dezert, ktorý má kompaktnú textúru a intenzívnu chuť. Je obľúbený pre svoju sladkosť a jedinečný charakter. Náš Brownie je vylepšený o kyslasté lesné ovocie či maliny.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Bavorský krémeš, pôvodný dezert z bavorskej kuchyne, je dokonalou sladkou pochúťkou, ktorá zaujme každého milovníka krémových dezertov. Tento lahodný krémový zákusok je známy svojou bohatou chuťou a jemnou textúrou, ktorá sa rozplýva na jazyku.
Paris-Brest má charakteristický tvar kolesa bicykla a pozostáva z odpalovaného cesta a pistáciovej náplne v kombinácii s vanilkovou náplňou a čerstvými malinami.
Paris-Brest má charakteristický tvar kolesa bicykla a pozostáva z odpalovaného cesta a orieškovej náplne v kombinácii s karamelovou náplňou a karamelizovanými orieškami.
Punčový rez je tradičný francúzsky dezert, ktorý je známy svojou bohatou chuťou a lahodnou textúrou. Tento výnimočný dezert je skladaným zákuskom, ktorý sa skladá z viacerých vrstiev.
Vláčny čokoládový korpus z brownie- bez múky, vanilkový krém a čerstvé jahody. To všetko v jednom zákusku.
Brownie je čokoládový pečený dezert, ktorý má kompaktnú textúru a intenzívnu chuť. Je obľúbený pre svoju sladkosť a jedinečný charakter. Vanillkový krém zjemní čokoládový základ a jahody spestria a dodajú šťavnatosť zákusku.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým vanilkovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému.
Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným karamelovým krémom a poliaty karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným slaným karamelovým krémom a poliaty slaným karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným kyslastým citrónovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým čokoládovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Panna cotta je taliansky dezert, ktorý je známy svojou jemnou, krémovou a ľahkou konzistenciou.
Panna cotta má jemnú a krémovú chuť, ktorá je lahodne sladká, s nádychom vanilky, je zdobená čerstvým ovocím a ovocnou omáčkou. Tento taliansky dezert je obľúbený pre svoju jednoduchosť, elegantnosť. Panna cotta je dokonalý dezert na zakončenie lahodného jedla alebo na osvieženie počas teplých letných dní.