Mini Pavlova torta je elegantná a lahodná dezertná pochúťka, ktorá sa skladá z
chrumkavej vrstvy vajcového bielka, náplne z jemnej šľahačky a
mascarpone, a čerstvého ovocia.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Mille Feuille je krehký a vrstvený francúzsky dezert. Jeho názov "mille feuille" znamená "tisíc listov", čo dobre vystihuje jeho charakteristickú štruktúru, skladajúcu sa z viacerých vrstiev tenkého lístkového cesta a vanilkového krému.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým vanilkovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému.
Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným karamelovým krémom a poliaty karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným slaným karamelovým krémom a poliaty slaným karamelom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným kyslastým citrónovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Profiterolka je francúzsky dezert, ktorý je tvorený dutým cestom naplneným sladkým čokoládovým krémom a posypaný cukrom. Tento elegantný dezert je známy svojou lahodnou kombináciou krehkého cesta a bohatého krému. Profiterolky sú výnimočným dezertom, ktorý ponúka rozkošnú kombináciu chutí a textúr. Ich elegantný vzhľad a vynikajúca krémová chuť ich robia obľúbenými dezertmi po celom svete.
Ručne ťahané štrúdľové cesto plnené kúskami šťavnatých jabĺk posypané mletou škoricou.
Na prípravu štrúdle sa používa cesto, ktoré je veľmi tenké a elastické. Toto cesto sa naťahuje ručne, aby sa dosiahla maximálna tenkosť a pružnosť.
Na tenký plát cesta sa rozotiera náplň, potom sa cesto s náplňou opatrne a pevne zvinie do valcovitého tvaru.
Ručne ťahané štrúdľové cesto plnené kúskami šťavnatých jabĺk posypané mletým kardamómom. Na prípravu štrúdle sa používa cesto, ktoré je veľmi tenké a elastické. Toto cesto sa naťahuje ručne, aby sa dosiahla maximálna tenkosť a pružnosť. Na tenký plát cesta sa rozotiera náplň, potom sa cesto s náplňou opatrne a pevne zvinie do valcovitého tvaru.
Ručne ťahané štrúdľové cesto plnené makom a višňami. Na prípravu štrúdle sa používa cesto, ktoré je veľmi tenké a elastické. Toto cesto sa naťahuje ručne, aby sa dosiahla maximálna tenkosť a pružnosť. Na tenký plát cesta sa rozotiera náplň, potom sa cesto s náplňou opatrne a pevne zvinie do valcovitého tvaru.
Punčový rez je tradičný francúzsky dezert, ktorý je známy svojou bohatou chuťou a lahodnou textúrou. Tento výnimočný dezert je skladaným zákuskom, ktorý sa skladá z viacerých vrstiev.
Brownie je čokoládový pečený dezert, ktorý má kompaktnú textúru a intenzívnu chuť. Je obľúbený pre svoju sladkosť a jedinečný charakter. Náš Brownie je vylepšený o kyslasté lesné ovocie či maliny.
Jahodový cheesecake je sladký koláč s krehkým spodkom z maslových sušienok, krémovou plnkou s bielou čokoládou a čerstvými jahodami. Vrchná vrstva je z jahodového pyré.
Tiramisu je slávny taliansky dezert, ktorého základom je vrstva mäkkej a ľahkej zmesi z mascarpone. Tiramisu je vrstvené piškótou namočenej v silnej kávovej zmesi s amarettom a žĺtkovo-mascarpone krému. Na povrchu sa tiramisu posýpa kakaom, čo dodáva dezertu atraktívny vzhľad a ďalšiu vrstvu chutí. Jeho textúra je krémová, bohatá a príjemne lahodná, s kombináciou kávy, kakaa, mascarpone a piškótov.
Panna cotta je taliansky dezert, ktorý je známy svojou jemnou, krémovou a ľahkou konzistenciou. Panna cotta má jemnú a krémovú chuť, ktorá je lahodne sladká, s nádychom vanilky, je zdobená čerstvým ovocím a ovocnou omáčkou. Tento taliansky dezert je obľúbený pre svoju jednoduchosť, elegantnosť. Panna cotta je dokonalý dezert na zakončenie lahodného jedla alebo na osvieženie počas teplých letných dní.